orkestvanhetoosten

 

vd-molen

 

image001

 logo Nijhuis FC klein1

Fuldauer logo

wilminktheater muziekcentrum enschede-01

 

provincieoverijssel

 

Gemeente Almelo

Gemeente Enschede

Gemeente HengeloSaxion

Urenco

 


De Woonplaats

domijn_fc

rabobanklogo

 

welbions logo 3

 

 

MST

 

IAA

 

Leijh Kappelhoff Seckel vandenDobbelsteen architecten

 

Rabotheater

 

willemsberg

 

ZGT RGB payoff

 

kiwanisalmelo

 

Financiering

De weekendschool is wat betreft de organisatie en het voortbestaan afhankelijk van publiek en privaat geld.

Bij de start heeft de provincie Overijssel eenmalig een subsidie verstrekt. De lokale overheden, d.w.z. de gemeenten Almelo, Enschede en Hengelo hebben een aantal jaren een subsidie per jaar toegekend aan de weekendschool. Vanaf het schooljaar 2011/ 2012 wordt door een aantal gemeenten een subsidie verstrekt per specifieke groep.

Daarnaast is de weekendschool financieel afhankelijk van de bijdragen van bedrijven en instellingen. Ook via fondsen zijn gelden verworven; zo is er bv. voor Talentontwikkeling via een fonds geld ter beschikking gekomen.
Een nieuw project of een speciaal thema kan in financieel opzicht “geadopteerd” worden door een bedrijf, instelling of een vereniging.

 

Partners en vrienden/donateurs van de weekendschool

De stichting weekendschool ‘Toppers op Zondag” wil samen met het bedrijfsleven en instellingen zorgen voor kwalitatief hoogwaardige activiteiten voor de jongeren die deelnemen aan “Toppers op Zondag”.

In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen kunnen bedrijven, maatschappelijke instellingen en particulieren een bijdrage leveren door : 

  • bijvoorbeeld een meerjarige financiële bijdrage, schenkingen/giften of een donateurschap
  • het beschikbaar stellen van materialen of locaties
  • een bijdrage in het leveren van kennis en gastdocenten etc.


Op die manier draagt men tevens bij aan de ontwikkeling van toekomstige potentiële medewerkers op de regionale arbeidsmarkt.
Hieronder ziet u de logo’s van een aantal van onze partners en sponsors. Om de kwaliteit van de weekendschool te waarborgen is men steeds op zoek naar nieuwe partners en sponsors.

De stichting heeft een ANBI status.

Partnerschap

Met een zogenaamd partnerschap verbindt een bedrijf of instelling zich aan de weekendschool: dat kan voor een of meerdere jaren en dat kan een financiële bijdrage zijn; het leveren van gastdocenten of het invullen van een thema etc.

Partner worden? Stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en er wordt daarna met u contact opgenomen.

 

Voor partnerovereenkomst klik hier. 

 

 

Vrienden/donateurs van de weekendschool

Wanneer de weekendschool uw sympathie heeft kunt u als bedrijf, instelling en/of particulier ook zonder een actieve bijdrage te leveren vriend worden van de weekendschool.

 

 

Facebook Like Button

logos