Bij het afscheid van Michel ten Hag staat verrijkend onderwijs in Twente op de kaart

Ruim 10 jaar heeft Michel ten Hag met veel initiatief, creativiteit en inzicht zijn talenten ingezet om verrijkend onderwijs voor kinderen met een achterstand te organiseren. De Weekendschool Toppers op Zondag in Twente is op de kaart gezet om de sociaal-emotionele ontwikkeling en het toekomstperspectief van de leerlingen te verbeteren en is uitgegroeid tot een organisatie die onderwijs  programma’s aanbiedt voor 12 groepen met in totaal  zo’n 250 kinderen.  

“ Verrijkend onderwijs heeft een plek gekregen in het hart van de Twentse samenleving. Veel bedrijven, serviceclubs en Twentse gemeenten doen nu mee. De Weekendschool is een organisatie in beweging en altijd op zoek naar nieuwe kansrijke verbindingen met onderwijsinstellingen, deskundigen en bedrijven.”

 Na 10 jaar, waarin de Weekendschool is gegroeid tot een waardevol instituut, is het tijd om het stokje over te dragen. Als lid van het Comité van Aanbeveling zal Michel ook de komende jaren, van enige afstand maar betrokken, de verdere ontwikkeling van de Weekendschool blijven volgen en stimuleren.          

Als zijn opvolger ben ik hem veel dank verschuldigd.

Hans Kok,
voorzitter.

Sponsoren

Anbi De Stichting Weekendschool "Toppers Op Zondag" in Twente heeft de ANBI-status